Præstebro Kirke
Alle er altid velkomne i Præstebro Kirke

Gudstjeneste pinserock´n´rollbrunch med East Coast Acoustic

31
MAJ

Dato Søndag d. 31. maj 2020, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Medvirkende
Sanne Bügel Forner

Gruppen East Coast Acoustic spiller med på de smukke pinsesange -salmer ved gudstjenesten. Derefter har vi dækket bordene til pinsebrunch og gruppen spiller videre med deres arr af Bruce Springsteen sange. der vil være en god times tid med musik og fortællinger om tro og samfund! Bruce Springsteen. Arbejdersøn og sangskriver. Vokset op som nabo til den lokale kirke i New Jersey, USA. Tro og Bibel går som en rød tråd gennem mange af Bruce Springsteens sange. 

Uddrivelsen fra Egypten og vandringen til det forjættede land. Kain og Abel. Det gode. Det onde. Korsfæstelse. Opstandelsen. Jomfru Maria. Det er hverken konfirmationsundervisning, bibelstudiekreds, eller noter til prædikenen på søndag. Det er rock’n’roll.

East Coast Acoustic spiller deres egne fortolkninger af udvalgte Bruce Springsteens sange og fortæller om manden selv, den verden han er en del af og om troen i sangene. Der bliver skruet ned for det elektriske og op for det akustiske når trioen leverer deres egne fortolkninger af Springsteens sange.

East Coast Acoustic er en trio med base i Sønderborg. Den har optrådt sammen siden 2016 og indtil nu spillet til alt fra gadefest til gravøl, festlige fødselsdage plus det løse. Trioen består af: Jørgen Rahbæk Andreasen på guitar og vokal, Paul Kjærgaard på bas, vokal, til tider mundharmonika Anders Stubkjær på guitar og vokal

Læs mere på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/eastc...

Ophavsret: